Om du kvier deg for å streame video på mobilen din, pga. at du er redd for at det skal bli veldig dyrt, så kan du Telia Data Boost kanskje være noe for deg. Du bestiller en Data Boost for noen 1 eller 3 timer og kan i tiden du har bestilt laste ned så mye du vil uten ekstra kostnader. Det gjør det lett for deg å få det forutsigbart.

Se for deg at du er på tur med familien, de tre timene som er igjen gjør at du gruer deg for hvordan barna skal holde ut, uten å bli for utålmodige. Du skulle gjerne ha satt på en barnefilm eller to underveis, så de klarte å bli underholdt underveis.

Et annet scenario er at du selv har vært på tur, kanskje det har blitt litt mye fest og formen bærer preg av det. Du lengter egentlig bare etter sofaen, så du kunne slappet av med en av favorittseriene dine.

Dette kan du faktisk gjøre uten at du pådrar deg store kostnader med Data Boost fra Telia.

Data boost koster deg en liten slant, men gir deg til gjengjeld ubegrenset data i en kort periode.

De fleste begrenser seg en del på streaming, da de ikke vil at den faste datapakken skal tømmes.

Om du synes Data Boost høres fristende ut, så anbefaler vi den til deg om du liker å streame video, men ikke om du skal streame musikk eller radio, da dette ikke krever så ekstremt mye i forhold.

Det er to forskjellige Databoost-pakker. Den minste er på en time for 19 kroner., og den største er på tre timer til 39 kroner.

Om du er i markedet for nytt abonnement, så anbefaler vi deg å lese denne artikkelen med en del gode tips.

Takk for at du leste vår artikkel.